Onderhoud & service

van uw zonnepaneelsysteem

Zoals veel mensen denken zal vuil van de zonnepanelen gespoeld worden als het regent, maar niet alles. Het klopt dat er een beschermde laag op de panelen zit die de panelen een zelfreinigend vermogen geeft. Maar deze laag is maar een korte tijd werkzaam waarna er steeds meer vuil op de zonnepanelen blijft liggen. En dat zal de opbrengst van de panelen verminderen.

 

Tijdens het schoonmaken maken wij gebruik van osmosewater zodat er geen kalklaag achterblijft zoals dat zal gebeuren met kraanwater. Om te voorkomen dat uw panelen beschadigd raken gebruiken wij zachte borstels. Wij werken altijd veilig! Bij voorkeur gebruiken wij lange stelen om vanaf de grond te werken. Mocht dit niet mogelijk zijn dan hebben wij ook de expertise om op het dak te werken.

Zonnepanelen APK

 

Daarnaast kunnen wij uw zonnepanelen systeem en de werking hiervan controleren. Onze zonnepanelen APK, zodat u weet dat alles naar behoren functioneert en produceert.

Ook kunnen wij storingen en/of defecten oplossen. Informeer naar de mogelijkheden en hierbij ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave en mogelijkheden.